Творча лабораторія «Дитячий фольклор як засіб розвитку творчих здібностей дітей молодшого шкільного віку»

18 березня 2021 року відбулась онлайн творча лабораторія для викладачів-фольклористів, керівників фольклорних колективів на тему: «Дитячий фольклор як засіб розвитку творчих здібностей дітей молодшого віку», яку провела старший викладач, керівник зразкового театру народної пісні «Берегиня» КПСМНЗ музичної школи № 1 м. Добропілля Хоружий Людмила Євгенівна.

Захід відбувся за планом Донецького обласного навчально-методичного центру культури для мистецьких навчальних закладів на 2020/2021 навчальний рік.

Що ми можемо зробити зараз, щоб зберегти та передати нащадкам усі ті найкращі надбання національної культури, що були виплекані протягом століть українським народом? Треба змалечку виховувати в дітях любов до своєї країни, рідної мови, народної пісні.

З чого почати? Звісно – з дитячого фольклору!

Чистомовки, скоромовки, лічилки, дражнили, мирилки, забавлянки, колисанки, ігри, казки, дитячі хороводи – це чудовий різноманітний світ дитинства. Як навчити дитину, як її зацікавити і що зробити для того, щоб молодь не цуралась національного спадку? Відповідь на ці питання отримали глядачі творчої лабораторії .

Залишити коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.